Bryllup

Vi er specialister indenfor bryllupper og har leveret lyd og lys til både små og store fester.

Ved at samle alt udlejning hos os - både fest-tilbehør, musik og DJ - får du en samlet pris og en sikker leverandør.

Du nyder aftenen, vi står for det hele

Det sværeste ved at stable sådan en stor fest på benene er oftest usikkerheden. Hvordan ved man, at udstyret kommer på dagen? Er alting klar, til gæsterne kommer? Hvad hvis noget ikke virker?

Her står Hammerlyd, som en af de få på markedet, i en position, hvor vi altid har alt på lager- Skulle noget ikke være i orden står vi 100% for at få det ordnet, inden gæsterne kommer. Dette er en garanti, som mange ikke tilbyder, men som gør, at I kan fokusere på at nyde jeres store dag.

Vi er din sikre partner, uanset tidspunkt og lokation - vores kunder er tilfredse med os, som I kan læse på vores anmeldelser

Hvad med lyd og DJ?

Mange vælger i dag at have en DJ, som står for lyd og lys, men dette er ikke altid nødvendigt. Vi leverer ofte udstyr som lyd, lys og røg, sådan at du får en DJ-oplevelse, men selv nemt kan sætte en playliste på.

Derved har du mulighed for at få en god oplevelse, med lyd og lys, men selv styre musikken.

Få en unik dag med Gnister og røg

Få en unik oplevelse og dans på skyerne omringet af gnister, oplev en stemning som på film. Vi har gnist maskiner, hvidt lys, røg der ligger sig langs gulvet og meget mere.

Skriv til os, og få et samlet tilbud til dit bryllup

Bryllups Røgmaskine

Telt-fest og kirken

Vi har højtalere af forskellige størrelser og har også batterier tilgængelig, så hvis du vil afholde din vielse på stranden eller på en fed bakketop, har du rig mulighed for dette med os som leverandør!

Hvilke produkter vil I anbefale?

Det kommer meget an på jeres behov, men til en super god fest, som folk snakker om længe, anbefaler vi altid, at du får:

I kan altid tilvælge andre løsninger, der er tilpasset jeres behov. Ønsker I en DJ? Ekstra mikrofoner? Noget helt tredje? Vi kan levere lige præcis det, I ønsker jer.

Giv os et kald og hør, hvad vi kan gøre for jer på jeres store dag!