Firmafest

Står du og skal stable en firmafest på benene på kort tid? Vi står altid klar til at hjælpe dig med at komme i mål!

Vi forstår godt, man at ikke altid kan planlægge langt ud i fremtiden, og det skal der være plads til. Hos Hammerlyd er alt på lager, og vi kan levere til dig indenfor 2 timer afhængig af transporttid.

Hvad kan vi tilbyde?

Erhvervskunder efterspørger oftest en samlet pakke, og uanset hvad I har brug for, står vi klar til at finde det hele for jer. Derved får I et samlet tilbud ét sted, og vi sørger for det hele.

Du kan se nogle af vores erhvervskunder under Kunder

Vi kan levere Soundboks og fadøl til mindre fester, eller hele DJ-opsætninger med drikkelse, musik og mere. Det eneste du skal sørge for er et sted at afholde festen, og at gæsterne ved hvornår øllen er kold :)

Alkohol og drikkelse

Som et af få firmaer i Danmark kan vi levere alkohol, alt tilbehør, musik og effekter til vores kunder. Med det hele samlet ét sted sørger vi for, at alt står klar til jer på aftalt dato.

Service og bemanding

Som noget unikt har vi også caféborde, og vi kan også levere borde, stole og hvad I ellers mangler.

Hvis du ikke vil tænke på, hvem der skal stå i baren, har vi også bemanding til en god pris. Så kan du være sikker på, at dine medarbejdere nyder festen!

Oprydning

Hvis du ikke vil stå med bøvlet bagefter, kan vi også bidrage med mandskab, der kan rydde op efterfølgende - og vi tager selvfølgelig alt med retur.