BAND, LIVE OG KONCERTER

Vi har alt til dit band, både stort og småt.

Vi startede med bands!

Hammerlyd blev startet, fordi vi har en passion for at mixe og sætte lyd og lys sammen - og findes der en bedre måde at udleve sin passion end at starte et selskab, som leverer uovertruffen kvalitet, gode priser og god service?

Her kan du læse om, hvordan vi søger at levere den bedste oplevelse med stort fokus på dit bands vision og ønsker. Hvis du vil læse mere om vores passion, kan du kigge i "Om os"-sektionen.

Udstyr

Vi har nogle standard-pakker, som ofte bruges til bands. Hvilken pakke der passer bedst afhænger af lokationen og størrelsen på publikum. Vi har stor erfaring og tilbyder råd og vejledning, så musikken spiller uden problemer.

Mikrofoner og opsætning

Vores mikrofoner er nøje udvalgte, og oftest har vi flere test-versioner inde for at sikre, at vi træffer et godt valg. Dette betyder, at vi nogle gange har udstyr på lager, som du kan leje billigere ved at give noget feedback.

Vi tager musik til nye højder!

Mange smækker en mikrofon på et instrument og forventer, at alt bare spiller, og det gør det i de fleste tilfælde også. Dog er der ofte meget at hente ved at lægge lidt eftertanke i, hvordan man sætter mikrofonen op. Der er forskel på instrumenter, og det skal selvfølgelig afspejles i valget af udstyr.

Problemet opstår når man tager en monokilde og sender den ud af 2 højtalere. Her kan der opstå problemer mellem fase og interference blandt højtalerne. For at få mest ud af både højtalere, mikrofoner og andet arbejder vores teknikere på nye metoder og afprøver gamle i baggrunden. Så når vi leverer til dig, vil du få det bedste ud af vores erfaring.

Hovedprincippet er at være opmærksom på fysikken bag lyd, og hvordan man mindsker effekten på det samlede mix.

Hvordan støtter vi dit band?

Som musiker burde du fokusere på at levere det bedste til publikum og lade os håndtere det bagvedliggende. Mange musikere har selv mixet, og det kan være svært at overlade dette til andre. Derfor har vi et sæt principper og bestemt forarbejde vi laver, inden vi tager ud og mixer for dig.

Vi tager kontakt til dig og har en samtale, hvor vi lægger vores standard-plan ud, og sammen finder vi din og dit bands lyd.

Festival og delte opsætninger

Skal vi spille med flere kunstnere, bruger vi vores principper for at sikre, at alle får en god og unik oplevelse, når de spiller, uden at trænge for meget ind over deres lyd

Dine fordele
  • Ingen depositum og skjulte gebyr
  • 08-01 telefonisk support på dagen for dit event
  • Eksperter indenfor feltet
  • Altid klar på en snak og give dig løsningsforslag
  • Prisen vist dækker 24-72 timer*
Nem transport, alt udstyr kommer på hjul og er trailer og ofte stationcar venlig, men spørg gerne.
Mulighed for at tilpasse pakkeløsninger
Testet og klar til brug inden du afhenter
Få en totalløsning med transport, opsætning og nedtagning til dit arrangement