Studenterfest

Hammerlyd har leveret lyd og band-opstillinger til studenterfester før, og vi står også klar til at levere til jeres fest!

Noget af det, som fik sat gang i hammerlyd, var passion for musik og for live-lyd. Uanset jeres budget eller behov skal vi nok finde en god løsning!

Hvilken type fest?

Uanset hvilken type fest - om det er bare hygge med klassen, fest for hele huset eller fest med band og DJ - sørger vi for, at I får den perfekte aften.

Jeg er lige blevet student!

Det sker oftest kun én gang, og skal helt sikkert fejres godt! Lad os stå for levering af lyd og lys, og læn dig tilbage. Så skal selv mor og far ikke tænke på noget. Du kan få en fed højtaler og noget godt lys, eller bare en vodka-slushice!

Det er en stor fest på skolen

Vi har mulighed for at levere lyd til mange mennesker, og uanset hvor mange, der skal med, anbefaler vi at du kontakter os og hører, hvad vi kan gøre for jer!

Band kommer og spiller

Står I i en situation, hvor et band skal spille på jeres gymnasie eller universitet? Vi har lyddesignere og mixing personale, der står klar til at hjælpe jer på dagen, og sørge for at både lyd, mikrofoner og mixing fungerer hele natten!

Vi skal bare hygge lidt

Vi har udstyr, der varierer meget, og uanset hvor mange der kommer, skal vi nok sørge for, at I får hygget! Hvad med en Soundboks og lidt lys? Skriv til os for at høre mere!