PRIVATFEST

Til når en håndbajer bare ikke er nok!

Opgrader din fest

Vi kender det godt, og der er noget specielt ved en sort halvvarm slots på en sommerdag - det varmer vores hjerter at tænke på!

Dog har man nogle gange behov for at strække benene lidt mere og huske på, at man godt må købe en gave til sig selv. Findes der bedre gaver end dem, som kan deles med andre? Det tror vi ikke, dog med den ene undtagelse af ens pomfritter- De serveres oftest ikke i delevenlige størrelser.

Spøg tilside, så har vi stadig gode minder om fester med fadøl og slushice, fest og dans, og det sker altså ikke af sig selv disse dage.

Lys og røg ændrede alt

Vi har fået overvældende god respons fra vores kunder, som kan indrømme, at festen tager et nøk opad, når der er lys og røg. Der er ikke noget, som får folk op af stolene som lidt diskolys og effekter.

Det var så vildt at se, hvor mange der gik fra bordene direkte op foran soundboksen, da lyset blev tændt. Det gør vi helt klart igen!

— Louise C.

Sådan lød ordene fra en tilfreds kunde, der havde booket vores privatfest-pakke. Vi er sikre på, at hun ikke vil undvære næste gang!

Lyd til 10-20-50-100-500 mennesker

Udover lys i forskellige størrelser har vi også lyd, der kan skalere. Vi har Soundboks, som er populær blandt alle vores kunder. Soundboksen leverer et suverænt lydtryk fra en lille pakke, men det er ikke altid nok. Soundboksen er perfekt til et telt, en campingvogn eller en stue, men der er en grænse. Ved forsamlingshuse kan den løbe tør for krudt, og hertil anbefaler vi en opgradering til vores PA-anlæg, koblet sammen med lys og røg.

Spar penge og køb samlet

Hvis du ønsker at købe flere ting - stole, borde, lyd, festtilbehør mm. - bør du tage kontakt til os og få et super godt tilbud. Vores standardpakker inkluderer en god rabat. Tøv ikke med at skrive eller ringe til os!

Opdateret: 25/03/2023

Dine fordele
  • Ingen depositum og skjulte gebyr
  • Gratis afhentning i Odense og Lunderskov
  • Leveringsgaranti er din sikkerhed
  • 08-01 telefonisk support på dagen for dit event
  • Altid klar på en snak og give dig løsningsforslag
Nem transport, alt udstyr kommer på hjul og er trailer og ofte stationcar venlig, men spørg gerne.
Lad os samle en løsning for dig, og opnå en god rabat til dit projekt på større ordre.
Testet og klar til brug inden du afhenter
Få en totalløsning med transport, opsætning og nedtagning til dit arrangement