MISSION OG SIKKERHED

Når vi leverer, er vores mål at træde ud af billedet og lade kunstneren tage scenen og levere den bedste oplevelse for kunstner og publikum.

Vores VISION & MISSION

Vi vil være det fortrukket valg når du skal vælge totalleverandør til dit arrangement.

Vi levere højt kompetence niveau, og leveringsdygtige medarbejdere, der sætter kundeservice i højsædet. Lagt sammen med produkter af den højeste kvalitet, er du sikret at dit arrangement bliver en success.

Vores VÆRDIER & MÅL

Det vi ligger vægt på når vi levere, er at sikre at den løsning du får er den rette til dig. Om dette er et kabel eller et helt system, så kan du trygt handle hos os og forvente den samme høje service niveau uanset størrelse.

Vores passionerede og dygtige medarbejdere, giver dig ro i maven, så du kan fokusere på din fest.

Når vi levere lyd, er vores mål at lade kunstneren forblive i centrum, og lade din lyd forblive uændret og så ren for dit publikum som mulig.

Lad kunstnerens vision skinne igennem ved at levere den mindst påtrængende mixing- og lydoplevelse mulig.

— Direktør Mikkel Tastesen

Vores Sikkerhed

Hammerlyd består af et hold super fede kollegaer, og dem passer vi godt på. En god dag er en dag, hvor alle kommer sikkert hjem efter en dag på arbejde. Derfor tager vi sikkerhed seriøst og har sørget for at have dokumenterede processer, der kan fremvises, hvis dette er nødvendigt.

Vores procedurer varierer og dækker alt fra at sikre ledninger til gulvet, sikre områder inden løft, efterspænding, klar markering osv. Alt dette sikrer både dig som kunde, dine tilskurere og os som leverandør. Vi sikrer også, at alle vores medarbejdere har korrekt udstyr og PPE til rådighed, inden et givent stykke arbejde sættes i gang.

Vi er alle champions, også dig. Dette betyder, at ser du noget på en arbejdsplads, hvor Hammerlyd opererer, som du vurderer til at være en usikker situation, så altid STOP, TÆNK og UDFØR. Uanset hvornår du vælger at stoppe en handling, står hverken du som kunde, Hammerlyd-medarbejder eller tilskuer til ansvar for nogen, uanset hvornår du vælger at stoppe et stykke arbejde. Jo flere øjne, jo mere sikkerhed. Der er ingen undskyldning for at gøre et stykke arbejde usikkert, da det kan koste meget mere end tid og penge.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller du vil høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os

Har du set os andre steder?

Hammerlyd er del af noget større, og dette betyder at vi kan imødekomme større events og koncerter, ved at gøre brug af vores samlede ekspertise.

Du kan blandt andet finde vores brands her:

Opdateret: 25/02/2024

Dine fordele
  • Ingen depositum og skjulte gebyr
  • Gratis afhentning i Odense og Lunderskov
  • Leveringsgaranti er din sikkerhed
  • 08-01 telefonisk support på dagen for dit event
  • Altid klar på en snak og give dig løsningsforslag
Nem transport, alt udstyr kommer på hjul og er trailer og ofte stationcar venlig, men spørg gerne.
Lad os samle en løsning for dig, og opnå en god rabat til dit projekt på større ordre.
Testet og klar til brug inden du afhenter
Få en totalløsning med transport, opsætning og nedtagning til dit arrangement