MISSION OG SIKKERHED

Når vi leverer, er vores mål at træde ud af billedet og lade kunstneren tage scenen og levere den bedste oplevelse for kunstner og publikum.

Vores principper

I alt for mange tilfælde ender det med, at kunstnerens vision går tabt i en blanding af over-mixing og manipulation af lyd, fordi for mange folk forsøger at sætte deres præg. Vores opgave er at lade kunstneren forblive i centrum, og dertil har vi nogle principper, som kan hjælpe dig med at vurdere din næste samarbejdspartner.

Lad kunstnerens vision skinne igennem ved at levere den mindst påtrængende mixing- og lydoplevelse mulig.

— Direktør Mikkel Tastesen

Hvad menes der med dette?

Når det så er sagt, er det vigtigt at huske på, at selvom vi leverer en ikke så påtrængende oplevelse, er dette ikke grundet mangel på udstyr. Det er blot ét af de principper, vi lægger vægt på at levere - vi mener, at folk kommer for at høre kunstneren, ikke lydmanden.

Hvad betyder dette for dig?

Vi er en stab, der består af både musikere og lydeksperter. Du kan derfor være sikker på god kvalitet og stor passion.

Når Hammerlyd leverer til din fest, er kvaliteten i højsædet. Vi udvælger nøje vores udstyr til at passe til opgaven og har en gennemgående revision af underleverandører for at sikre at du, kunden, altid har mulighed for at få dine ønsker og krav igennem.

Lad din vision skinne igennem, og lade leverandøren tage hånd om alt!

Lyden betyder alt

Vi sætter lyden i højsædet, og du kan læne dig tilbage. Vores mikrofoner, højtalere og mixere er nøje kaliberet til at virke sammen, og vores mange års erfaring kommer dig til gavn. For os er det ikke et spørgsmål om larm eller at spille højt, men at spille godt, og højt!

Vores Mission

Vores mission er at levere den bedste lyd til netop dine behov. Hvad end du skal holde en lille intimkoncert eller en stor bryllupsfest, ønsker vi at kunne levere den perfekte løsning til dig.

Gennem en samtale med en af vores dygtige lydfolk sporer vi os sammen ind på, hvilket udstyr det kræver, og hvordan det skal sættes op. Det kan være, du selv har erfaring med opsætning af udstyr og egentlig blot har behov for grejet. Det kan også være, du har brug for en totalløsning, hvor vi leverer grejet, sætter det op og styrer det under din begivenhed. Uanset hvad kan vi finde en løsning, der passer, og som er skræddersyet til dig. Det er Hammerlyds garanti og mission.

Vores Sikkerhed

Hammerlyd består af et hold super fede kollegaer, og dem passer vi godt på. En god dag er en dag, hvor alle kommer sikkert hjem efter en dag på arbejde. Derfor tager vi sikkerhed seriøst og har sørget for at have dokumenterede processer, der kan fremvises, hvis dette er nødvendigt.

Vores procedurer varierer og dækker alt fra at sikre ledninger til gulvet, sikre områder inden løft, efterspænding, klar markering osv. Alt dette sikrer både dig som kunde, dine tilskurere og os som leverandør. Vi sikrer også, at alle vores medarbejdere har korrekt udstyr og PPE til rådighed, inden et givent stykke arbejde sættes i gang.

Vi er alle champions, også dig. Dette betyder, at ser du noget på en arbejdsplads, hvor Hammerlyd opererer, som du vurderer til at være en usikker situation, så altid STOP, TÆNK og UDFØR. Uanset hvornår du vælger at stoppe en handling, står hverken du som kunde, Hammerlyd-medarbejder eller tilskuer til ansvar for nogen, uanset hvornår du vælger at stoppe et stykke arbejde. Jo flere øjne, jo mere sikkerhed. Der er ingen undskyldning for at gøre et stykke arbejde usikkert, da det kan koste meget mere end tid og penge.

Hvis du har nogen spørgsmål, eller du vil høre mere, er du altid velkommen til at kontakte os

Dine fordele
  • Ingen depositum og skjulte gebyr
  • 08-01 telefonisk support på dagen for dit event
  • Eksperter indenfor feltet
  • Altid klar på en snak og give dig løsningsforslag
  • Prisen vist dækker 24-72 timer*
Nem transport, alt udstyr kommer på hjul og er trailer og ofte stationcar venlig, men spørg gerne.
Mulighed for at tilpasse pakkeløsninger
Testet og klar til brug inden du afhenter
Få en totalløsning med transport, opsætning og nedtagning til dit arrangement