UNGFEST

En totalløsning der passer til jer, i sikre hænder med alt på én regning

Skab en skolefest du aldrig glemmer

Nogle af de fester, man husker allerbedst, er oftest dem, man havde på skolen. Det er minder, man vil se tilbage på, huske og smile. Specielt hvis du dansede hele aftenen, og der var smæk på!

Noget af det, vi ligger vægt på hos Hammerlyd, specielt til ungdomsfester og skolediskotek, er at levere en samlet pakke med alt inkluderet, sådan at I får en samlet regning og en sikker samarbejdspartner.

DJ med styr på musikken

Vores DJs er altid med på moden. Derfor sikrer vi, at vi altid har det nyeste på lager, holder øje med trends og sørger for at jeres fest bliver mindeværdig. Vi er altid åbne overfor forslag og tager gerne snakken med jer om, hvad I forventer.

Komplet løsning med lyd, lys, effekter og alt du kan tænke på!

Når musikken så er klaret, kommer det, somm gør festen en tand bedre, og det er effekter og lys. Vi har stået for lys til større arrangementer, fra festivaller til privatfester. Hos os får du et samlet show, testet og klar, med lys, laser og røg, som skal opleves!

Bemanding

Ønsker du at vi sørger for sikkerhedspersonale til din fest? Vi kan stille med folk til at bevare ro og orden, samt være tilstede under dit arrangement.

Gør festen lidt federe med slushice og popcorn

Hvis man skal gøre festen endnu federe, bør man altid overveje popcorn- og slushicemaskiner. Det giver en positiv oplevelse for både store og små. Vi leverer både maskiner enkeltvis og i pakkeløsninger med tilbehør til, som skaber en lækker oplevelse og garanterer, at der er noget til alle.

Vi accepterer EAN-betaling

Som et af få firmaer i branchen er vi fuld valideret og klar til at modtage EAN-betaling fra offentlige institutioner. Derved får du en samlet betaling og skal ikke vente længe på at få afregnet for dit arrangement.

Vi kan skalere fra 50-3000 deltagere!

Uanset hvor mange der kommer til jeres fest, er I i sikre hænder hos os. Vi har musik og lys, som kan tilpasses størrelsen på jeres arrangement - hvad end der er tale om én klasse eller hele skolen! Vi sørger for at komme med en god anbefaling, så tag gerne kontakt og lad os stå for det hele!

Sikkerhed i førersædet

Vi tager målinger undervejs og overholder alle regler og anbefalinger, når det kommer til lyd, effekter og alle forbrugsvarer vi tager med. Dette er ikke begrænset til ungdomsfester, men specielt med unge mennesker læser vi lige indlægssedlen en gang mere og kan levere datablade, hvis der er spørgsmål til noget.

Når vi er ude, sikrer vi, at der ikke spilles højere end aftalt, eller hvad der er godt for hørelsen. Derfor kalibrerer vi vores system til at opnå den bedste lyd, som ikke altid handler om hvor højt der spilles, for at sikre jeres ører mod for høje toner. Dette sker blandt andet ved brugen af dB-meter, men også kalibrering via software.

Opdateret: 05/09/2023

Dine fordele
  • Ingen depositum og skjulte gebyr
  • Gratis afhentning i Odense og Lunderskov
  • Leveringsgaranti er din sikkerhed
  • 08-01 telefonisk support på dagen for dit event
  • Altid klar på en snak og give dig løsningsforslag
Nem transport, alt udstyr kommer på hjul og er trailer og ofte stationcar venlig, men spørg gerne.
Lad os samle en løsning for dig, og opnå en god rabat til dit projekt på større ordre.
Testet og klar til brug inden du afhenter
Få en totalløsning med transport, opsætning og nedtagning til dit arrangement