Hvad Koster En Dj? - Få Svaret Her!

Det er blevet mere og mere populært at have DJ og andet til fest og arrangement, og det er helt sikkert også noget der kan sætte gang i festen! Der er flere fordele ved brug af DJ, det hele bliver sat op, du har en der styre musikken, og alt køre bare.

Hvad koster DJ?

Ofte er prisen bestemt ud for en mængde timer, oftest 4-6 timer. Priserne variere selvfølgelig meget, alt efter hvor i landet og ekstra tilbehør såsom oplys, røg mm.

De fleste DJs starter ved 1000-1500 i timen dette inkludere opsætning men ofte ikke transport fra bopæl til din fest lokation. Mange af dem tilbyder også ekstra timer der kan tilkøbes efter festen starter, for dette giver du ofte lidt mere end hvis du havde bestilt samme tid som ved booking.

Hvad koster en DJ for en aften?

Det afhænger meget af hvilket niveau du forventer, samt hvor stort et show du ønsker.

Derfor skal du regne med mellm 5000,- til 9000,- for en aften.

Nogle af de ting der har effekt på prisen er

 • Lokation
 • Antal Deltagere
 • Varighed og antal timer
 • Erfaring og udstyr
 • Transport
 • Ekstra ydelser som oplys, røg mm.

Hvad er alternativet?

Vi tilbyder også DJ ydelser, men flere og flere går over mod at bruge samlet festpakker. Specielt hvor der idag tilbydes Spotify Automix (Virtuel DJ) og flere fede playlister mm. Dette betyder at man ikke altid behøver springe efter at få en dyr DJ, selvom der selvfølgelig er fordele hertil. Det er helt klart op til den enkelte hvad de fortrækker, men vi har haft meget held med en samlet fest pakke som alternativ.

Men hvordan fungere dette

I alt sin enkelhed betyder det at vi kommer med alt udstyret, sætter det op og gør klart. Dette kan gøres dagen før eller på dagen alt efter behov. Når alt er testet og klart, så giver vi en guide på hvordan man bruger det og sætter telefon, tablet eller din PC til. Herefter er du klar til at spille.

Når festen er slut og dine gæster gået hjem, aftaler vi hvornår det kan hentes, herefter sikre vi at udstyret kommer retur.

Kan jeg spare transporten?

Hvis du gerne selv vil sætte op og derved spare endnu mere, tilbyder vi afhentning fra et af vores lagre. Her får du både Video og skriftlig brugsanvisning på hvordan du skal bruge udstyret du får med. Derved spare du penge på transport og opsætnings gebyr.

Hvor meget kan jeg spare?

Hvis du har fester på 30-40 mand, spare du op mod 3500kr. Hvis du er mellem 50-100 deltagere spare du gennemsnitlig 3000kr. Vi tilbyder samtidig mikrofoner, trådløse mikrofoner, røgmaskine og oplys.

Hvordan kommer jeg i gang!

Se vores eksempler nedenfor eller ring til os i dag, så sikre vi at du får den bedste løsning.

Søgeord: hvad koster dj, dj pris, dj priser, dj i odense, dj i kolding, dj i esbjerg, dj priser

Dine fordele
 • Ingen depositum og skjulte gebyr
 • Gratis afhentning i Odense og Lunderskov
 • Leveringsgaranti er din sikkerhed
 • 08-01 telefonisk support på dagen for dit event
 • Altid klar på en snak og give dig løsningsforslag
Nem transport, alt udstyr kommer på hjul og er trailer og ofte stationcar venlig, men spørg gerne.
Lad os samle en løsning for dig, og opnå en god rabat til dit projekt på større ordre.
Testet og klar til brug inden du afhenter
Få en totalløsning med transport, opsætning og nedtagning til dit arrangement