Lej Højtaler Og Pa I Kolding

Nu kan du nemt og hurtigt leje højtalere og mikrofoner til fest og arrangementer, med afhentning nær Kolding. Vores passion er lyd og lys, og uanset størrelse så har vi det du mangler til et brag af en fest. Vores løsninger kan skalere fra 30 personer til 3000 personer, og vi levere altid høj kvalitet og professionel udstyr der er anerkendt indenfor feltet som at værende noget af det bedste på markdet.

Lej højtalere og afhent idag

Står du akut og mangler udstyr? Vi kan ofte tilbyde afhentning allerede samme dag, men hvis du har lidt mere tid til planlægning så skriv gerne eller kig vores katalog igennem. Vi er sikre på du finder det lydanlæg du har brug for, ellers kan vores eksperter hjælpe dig godt på vej!

Mikrofon udlejning

Oftest er der behov for mikrofoner også, og her har vi fundet et stort udvalg af de mest populære mikrofoner du kan vælge imellem. Dette gælder både Shure og Sennheiser, men også mange trådløse valg til dem der skal kunne bevæge sig rundt.

Koncert og Erhverv

Mangler du højtalere til et arrangement eller koncert, så har vi helt sikkert løsningen. Vi har stor erfaring med opsætning og afvikling af arrangementer, store som små. Ingen opgave for stor eller lille.

Lej højtalere hos Hammerlyd idag, og kom godt fra start med din næste fest!

Søgeord: lej højtaler, lej højtaler Kolding, højtalerudlejning, lej lydanlæg, lej anlæg i Kolding, lej mikrofon, lej mikrofon Kolding

Dine fordele
  • Ingen depositum og skjulte gebyr1
  • Gratis afhentning i Odense og Lunderskov
  • Leveringsgaranti er din sikkerhed
  • 08-01 telefonisk support på dagen for dit event
  • Altid klar på en snak og give dig løsningsforslag
Nem transport, alt udstyr kommer på hjul og er trailer og ofte stationcar venlig, men spørg gerne.
Lad os samle en løsning for dig, og opnå en god rabat til dit projekt på større ordre.
Testet og klar til brug inden du afhenter
Få en totalløsning med transport, opsætning og nedtagning til dit arrangement